2012. február 5., vasárnap

Gesztenyés csemege


Nagyon könnyű és Isten finom!

Recept: Hozzávalók:
  • 40 dkg gesztenyemassza
  • 10-15 dkg darált keksz
  • 10 dkg olvasztott Rama margarin
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • rum aroma
  • pici tej
  • A csoki mázhoz:
  • 10-15 dkg torta bevonó
  • 5 dkg Rama margarin

Elkészítés:

A gesztenye masszát, a darált kekszet, a margarint, a vaníliás cukrot összegyúrjuk, rum aromával meglocsoljuk, ha szükséges, kevés tejjel gyúrható masszát készítünk.

Kis golyókat formázunk belőle, középen picit benyomjuk, hogy gesztenye alakú legyen.

A csokit a margarinnal felolvasztjuk, majd kis kávéscsészébe öntünk egy kis adagot, amibe a golyók nem tudnak belesüllyedni. A gesztenyéket fogpiszkálóra tűzve belemártjuk a mázba, vigyázva hogy a horpadás ne legyen csokis. Sütő papíron hagyjuk megszáradni.

Forrás:http://www.mindmegette.hu/gesztenye-csemege.recept

Memória...


Duplán nyomtasd ki! És mehet is a játék.
Érdemes keményebb kartonra nyomtatni, vagy laminálni, hogy tovább megmaradjon!