Nagyon könnyű és Isten finom!
Recept: Hozzávalók:
- 40 dkg gesztenyemassza
- 10-15 dkg darált keksz
- 10 dkg olvasztott Rama margarin
- 1 csomag vaníliás cukor
- rum aroma
- pici tej
- A csoki mázhoz:
- 10-15 dkg torta bevonó
- 5 dkg Rama margarin
Elkészítés:
A gesztenye masszát, a darált kekszet, a margarint, a vaníliás cukrot összegyúrjuk, rum aromával meglocsoljuk, ha szükséges, kevés tejjel gyúrható masszát készítünk.
Kis golyókat formázunk belőle, középen picit benyomjuk, hogy gesztenye alakú legyen.
A csokit a margarinnal felolvasztjuk, majd kis kávéscsészébe öntünk egy kis adagot, amibe a golyók nem tudnak belesüllyedni. A gesztenyéket fogpiszkálóra tűzve belemártjuk a mázba, vigyázva hogy a horpadás ne legyen csokis. Sütő papíron hagyjuk megszáradni.
Kis golyókat formázunk belőle, középen picit benyomjuk, hogy gesztenye alakú legyen.
A csokit a margarinnal felolvasztjuk, majd kis kávéscsészébe öntünk egy kis adagot, amibe a golyók nem tudnak belesüllyedni. A gesztenyéket fogpiszkálóra tűzve belemártjuk a mázba, vigyázva hogy a horpadás ne legyen csokis. Sütő papíron hagyjuk megszáradni.
Forrás:http://www.mindmegette.hu/gesztenye-csemege.recept